ще въведе увеличаване на военната служба за военнослужещи в армията

...
ще въведе увеличаване на военната служба за военнослужещи в армията
Коментари Харесай

Военната служба в Гърция става 1 година заради отношенията с Турция

ще вкара увеличение на военната работа за военнослужещи в армията от девет на 12 месеца , започвайки през май, като част от стратегия за усилване на въоръжените сили на фона на напрежението с районния противник Турция, оповестява БГНЕС. Решението, което беше оповестено в петък, ще приведе службата в армията в сходство с продължителността на наборната военна работа във флота и военновъздушните сили. 9-месечният период ще остане единствено за военнослужещи от военна работа, които непринудено се причислят към специфични служби или служат в гранични региони през целия период в униформа.
Миналата година Гърция стартира огромна военна стратегия за рационализация, която ще включва рационализация на остаряващия й флот от изтребители F-16, както и закупуване на ново потомство, създадени във Франция самолети Rafale и планувана поръчка на фрегата, която провокира огромен интерес от конкуриращи се американски и европейски производители на оръжие. Гърция и прилежаща Турция са в несъгласие поради морските граници и правата върху потребни изкопаеми в Егейско море и Източното Средиземноморие, което докара до скупчване на бойни кораби в района през предходната година, показва изданието.
 120 военни от България отпътуват за Афганистан 120 военни от България отпътуват за Афганистан
Началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов ще взе участие в тържествения обред по изпращане на 42-рия български боен контингент, опред...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР