Ще върнем мандата, ако го получим, потвърди отново председателят на

...
Ще върнем мандата, ако го получим, потвърди отново председателят на
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Ако ГЕРБ е първа политическа сила и няма възможност за абсолютно мнозинство, Бойко Борисов начерта възможностите за разговори - всички партии, които са убедени евроатлантици

Ще върнем мандата, в случай че го получим, удостовери още веднъж ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в предаването " На фокус " по NOVA. Намерението си да върнат втория мандат за сформиране на кабинет ГЕРБ-СДС оповестиха още след гласуването на вота на съмнение към кабинета.

" Убедени сме, че тези който имат публичното доверие, те би трябвало да вършат кабинет. Убедени сме, че публичното доверие задължава, по тази причина е най-добре да отидем на избори и тогава - каквото хората кажат ", уточни тя.

" През всички години в които сме управлявали не сме сядали на една маса с Българска социалистическа партия, за разлика от Демократична България, които ръководят с тях. С Има Такъв Народ не сме управлявали. С Движение за права и свободи не сме управлявали. Не желая да слагам червени линии, тъй като мн се изчерпа тематиката за алените линии, изключително след линиите на госпожа Нинова ", разяснява Атанасова.

Тази последна година, в която Кирил Петков и Асен Василев бяха на министерски постове не сме били спокойни за страната. Правеха бомбастични обещания. А всички данни демонстрират, че страната се движи в серпантина от рецесии и е на път да катастрофира. Залепили са си етикет че са смяната, морала…, само че страната не върви на добре, добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Ако ГЕРБ е първа политическа мощ и няма опция за болшинство, господин Бойко борисов начерта опциите – всички уверени евроатлантически партии. Няма да създадем компромис по тези тематики ", съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС. " Република Северна Македония – това е образец за нашата европейска ориентировка. Ние първи вкарахме предложение за предоставяне на оръжие за Украйна, не е ясно на господин Кирил Петков кой му попречи - Митрофанова или Нинова ".

" В ГЕРБ нямаме проблем с водачеството. Макар да чуваме, че били вероятни диалози с диалози с ГЕРБ, само че без Бойко Борисов. Това е неприемливо - да се дефинира какъв да е водач на нашата партия. Ние преживяхме един незаконен арест. Сигурни сме, че нямат нито едно доказателство. Защо не се пребориха с мафията, със задкулисието? Тази коалиция се самосвали. Това е историческо събитие, държавно управление свалено с избор на съмнение. Ние избрахме най подобаващия миг за избор ", сподели още Атанасова.

Много неща които бяха обещани, само че не се направиха, няма мостове, няма тунели (…) Много ме тормозиха казаните неща от господин Караджов, метода, по които си приказват. " Кирил Петков не ни плаши, а ни забавлява ", добави тя.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР