Ще успеят ли партиите в новия парламент да направят кабинет,

...
Ще успеят ли партиите в новия парламент да направят кабинет,
Коментари Харесай

Позиции: Ще успеят ли партиите в парламента да излъчат правителство?


Ще съумеят ли партиите в новия парламент да създадат кабинет, или с всеки минал ден се отдалечават от тази концепция - ето какви са позициите до този миг.

-СДС разгласи, че вратата към политическия разговор е отворена, а нови избори не са мечтани, защото заплашват политическата система.

„ Нека забележим този формат, който сме предложили, до каква степен ще стигне. Правителство на малцинството не значи държавно управление, което има 68 гласа. То отново се употребява с болшинство в Народното събрание “, уточни Тома Биков от.

за първи път разяснява, че социалистите биха подкрепили „ “, в случай че мандатът бъде връчен на най-малката групировка в Народното събрание.

На нас не ни е преференциално да идем на нови избори. Причината е, че на нас ни пука за България, разгласи съпредседателят на „ “.

В „ Тази неделя “ Радан Кънчев напомни, че „ “ и „ “ имат повече депутати дружно от -СДС, като изрази подозрение, в случай че се стигне до съгласие, министър председателят да е от първата политическа мощ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР