Ще успее ли третият мандат - какви са позициите на

...
Ще успее ли третият мандат - какви са позициите на
Коментари Харесай

Ще успее ли третият мандат - какви са позициите на партиите?

Ще успее ли третият мандат - какви са позициите на партиите?

Даниел Митов от ГЕРБ-СДС съобщи, че не мисли, че тяхната позиция може да претърпи промени.

" Процедурата би трябвало да се извърши по естествен път. Въпросът е като тръгнат диалозите какво ще се получи. Ние казахме каква е позицията ни - не се е трансформирала от през вчерашния ден до през днешния ден ", разгласи Даниел Митов.

Според ръководителя на парламентарната група на " Продължаваме Промяната " Андрей Гюров в този момент е бил моментът за крачка в посока на правосъдната промяна, еврозоната, поддържането на консервативна фискална политика в границите на 3%, позицията за Украйна и тематиката за Изборния кодекс.

" Понеже не виждаме сега никаква стъпка от тях посока срещане на тези позиции, на този стадий не можем да подкрепим това държавно управление. Ние сме градивна съпротива и те знаят по кои тематики може да ги подкрепим, когато се стигне до това да се гласоподават в зала ", съобщи Андрей Гюров.

Йордан Цонев разяснява, че съгласно Движение за права и свободи разговорът не е възобновен. " Това е огромен проблем, тъй като настройката на прокситата на кръга " Капитал " е, в случай че те не могат да сформират държавно управление да се пречи на каквото и да е друго държавно управление. Това е огромната истина ", добави Йордан Цонев.

Стефан Янев от " Български напредък " съобщи, че ще вземат участие в диалозите и в разговора ще се реши истината.

" Ще преценим целите, които можем да подкрепим и ще вървим напред. За нас целите са ориентирани съм вътрешната политика ", съобщи Стефан Янев и добави, че от партията ще упорстват за документално съглашение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР