Ще стане ли инфлация“ думата на 2022 година? Как се

...
Ще стане ли инфлация“ думата на 2022 година? Как се
Коментари Харесай

Най-важните акценти от Инфлацията - криза и възможности тази вечер по Bulgaria ON AIR

Ще стане ли „ инфлация “ думата на 2022 година? Как се стигна до тук? Какви са изходите и налице ли са благоприятни условия за бизнеса в рецесията? Зрителите на ще научат отговорите на тези основни за развиването на инфлационните процеси и стопанската система ни въпроси на 10 октомври, от 19:30 часа, когато националната политематична телевизия ще излъчи най-важните моменти от провелия се мултиплатформен финансов план " Инфлацията - рецесия и благоприятни условия ", който медията провежда.  

В рамките на две професионални полемики с присъединяване на изявени специалисти и финансови водачи от България и района, планът разкрива какви са главните фактори, движещи инфлацията, другите сюжети за излаз от това огромно предизвикателство и оптимални решения за бизнеса. Задълбочените диалози ще бъдат модерирани от финансовия публицист на Money.bg Петър Илиев.

На 10 октомври феновете на Bulgaria ON AIR ще научат кои са корените и трендовете в развиването на инфлационните процеси. Своето виждане по тези въпроси ще показа проф. Чарлз Гудхарт, бележит икономист и почетен професор в Лондонското учебно заведение по стопанска система.

Сред авторитетните и потвърдени специалисти, които ще показват своята позиция, са подуправителят на Българска народна банка Калин Христов, икономистът от УНСС и някогашен финансов министър доцент Петър Чобанов, основният изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на Пощенска банка Петя Димитрова, ръководителят на Надзорния съвет на ПроКредит Банк Петър Славов, основният изпълнителен шеф на Първа капиталова банка Никола Бакалов и Александър Димитров, член на Управителния съвет на tbi bank и изпълнителен шеф с сектор „ Риск “. В профилираните задълбочени полемики участници ще бъдат още Благовест Караджов, шеф на iuvo, Ваня Манова, управител на Mastercard за България, Северна Македония, Косово и Албания и Недялко Димитров, действен началник „ Продуктово развиване “ в Нетера.

Двете задълбочени полемики от мултиплатформения финансов план „ Инфлацията – рецесия и опция “ ще бъдат излъчени и в ефира на Bloomberg TV Bulgaria на 16 октомври от 20:00 часа.

" Мениджър нюз " е медиен сътрудник на проекта
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР