Ще сезираме ДАНС и прокуратурата за публикацията на Таско Ерменков

...
Ще сезираме ДАНС и прокуратурата за публикацията на Таско Ерменков
Коментари Харесай

ГЕРБ ще сезира прокуратурата за изказването на Ерменков

Ще сезираме ДАНС и прокуратурата за обявата на Таско Ерменков за водата в София и питаме Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова по какъв начин ще реагират. Това сподели по време на брифинг националният представител от ПГ на ГЕРБ Станислав Иванов.

„ Г-н Ерменков е депутат и той знае всички механизми и начини, съгласно които може да се снабди с нужната му информация, даже да провокира чуване в зала, с цел да се снабди с нужната му информация, преди да пусне подобен статус във „ Facebook ". Защо го е направил той, не мога да кажа ", сподели Иванов.

Той означи, че това не е първият подобен статус на Ерменков. „ Предишният път той загатна, че Съединени американски щати и Ееропа могат да си гледат работата надали не и сподели, че този статус го е написал по гащи. Ако това е по този начин, къде са Българска социалистическа партия, къде е госпожа Нинова, за какво и дали те ще се намесят? Ако те не се намесят, за какво няма да се намесят? Ако предходният път са се смяли на господин Ерменков, този път още веднъж ли ще се смеят? Тук става въпрос за 2 млн. поданици на столицата, които се чудят какво да вършат ", съобщи Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР