ще се яви самостоятелно на изборите, както сме правили

...
 ще се яви самостоятелно на изборите, както сме правили
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Целта на Възраждане е да стане първа политическа сила

" " ще се яви независимо на изборите, както сме правили до момента. Това разгласи водачът на партията по Българска национална телевизия. 

Целта ни е да спечелим изборите. Според социологически изследвания, които ние имаме,  " " е първа политическа мощ. Ако погледнете резултатите от 2017 до изборите през ноември 2021г.  винаги нашите резулати са най-малко два пъти по-малко, в сравнение с излизат при гласуването. Отиваме на избори с обещание, че няма да се променяме и това, което сме правили до момента ще продължим да го вършим. Всичко, което сме дали обещание, че ще създадем го вършим. Бяхме най-продуктивната партия в Народното събрание, макар че сме най-малката, уточни Костадиов. 

Отиваме на избори като на референдум - дали желаеме да бъдем свободна и самостоятелна страна, или дали желаеме България да бъде унищожавана. Ако спечелим изброите няма да въведем еврото. Ще променим и закона за референдумите, означи още водачът на " Въразждане ". 

Костадинов разяснява и тематиката с газа. 

Позицията ни е че трябва да има газ. А газа не се влизае от евроатлантическите полезности. Предишното държавно управление действаше в полза на Съединени американски щати. Защо никой не приказва за зависимостта от Съединени американски щати към ток, а се приказва единствено за " Газпром ". Нормално е да се търси предоговаряне на взаимоотношенията с " Газпром ", само че въпросът е на каква цена, сподели още той. 

Лидерът на " " не чака основни промени в политиката от служебното държавно управление. И добави, че на България и би трябвало независимо и незавсимо държавно управление, което да обезпечи самостоятелна енергийна политика. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР