Ще се водим само от Конституцията и решенията на органите

...
Ще се водим само от Конституцията и решенията на органите
Коментари Харесай

Ще се водим само от Конституцията и решенията на органите на БСП

" Ще се водим единствено от Конституцията и решенията на органите на Българска социалистическа партия... Няма да позволим никой да ни слага условия, да ни изнудва или заплашва. " Това написа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в страницата си във Фейсбук.

Днес бе публикуван запис от закрита среща на парламентарната група на „ Демократична България”, който демонстрира какво на договарянията сред Българска социалистическа партия, Демократична България, Има Такъв Народ и Политическа партия за сформиране на възможен предстоящ кабинет. Въпросната среща бе излъчена и на уеб страницата на Народното събрание.

От Политическа партия ГЕРБ настояха Радев да даде период на Корнелия Нинова до 26 юли, 17 часа да върне мандата за държавно управление.

Вижте цялата позиция на Нинова:

" Ще се водим единствено от Конституцията и решенията на органите на Българска социалистическа партия
Сега всички ще се втурнат да оферират, упорстват, да поясняват, да плашат с митинги, " с кръв ".
Искам да съм ясна. Няма да позволим никой да ни слага условия, да ни изнудва или заплашва. Всичките ни старания са подчинени на ползите на хората и националния интерес. Оттук нататък ние ще се водим в дейностите си единствено от две неща: Конституцията на Република България и решенията на Националния съвет на Българска социалистическа партия и Коалиционния съвет на “БСП за България”. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР