Ще се види кой има кураж да вземе управлението в

...
Ще се види кой има кураж да вземе управлението в
Коментари Харесай

Кирил Петков: С ДБ сме готови да поемем отговорността за теж...

Ще се види кой има кураж да вземе ръководството в този сложен миг. Ние споделяме: „ Имаме го ”. Това сподели в „ Интервюто в Новините на NOVA ” съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ”, откакто партията разгласи, че дружно с „ Демократична България ” ще опитат да сформират кабинет на малцинството, в случай че първият мандат не бъде осъществен от ГЕРБ-СДС.

„ Ако те не могат да поемат водачеството, не могат да покажат, че имат явен проект, не могат да покажат ясна опция на образуват коалиция, ние ще обявим, че имаме проект. Този проект ще го обявим дружно с „ Демократична България ”. Той ще покаже на българския народ, че има едни политици, които са подготвени да поемат отговорността за тежката зима, подготвени са да поемат даже риска да ръководят в държавно управление на малцинство ”, добави Петков.

Той обаче акцентира, че изискването е да бъдат признати преди Коледа целите на Политическа партия в няколко бранша, измежду които обществена политика и правосъдна промяна. 

По думите му не е проблем някои от законите да бъдат признати единствено на първо четене. Петков изясни: „ Направили сме реалистична стратегия тези закони да бъдат признати ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР