Ще се върнем в БСП, когато Корнелия Нинова си тръгне.

...
Ще се върнем в БСП, когато Корнелия Нинова си тръгне.
Коментари Харесай

Петя Михалевска: Ще се върнем в БСП, когато Нинова си тръгне

Ще се върнем в Българска социалистическа партия, когато Корнелия Нинова си тръгне. Може и да се върнем даже и по-рано. Това разгласи в ефира на Euronews Bulgaria Петя Михалевска, една от изключените от алените редици на конгреса в събота.

" Когато си ръководител на партията не може всички други да са ти отговорни и когато не можеш да носиш отговорност, тогава не се получава ", добави Михалевска по адрес на Нинова.

Петя Михалевска, която е щерка на едно от емблематичните лица на Българска социалистическа партия - Димчо Михалевски, удостовери, че изгонените социалисти ще заведат дело против управлението на партията. Според нея  мотивът за отстраняването им не е бил абсурдът по време на 50-тия конгрес, а решението е било взето доста по-рано.

" Първо потомство ликвидатор, няма по какъв начин да изключи четвърто потомство социалисти. Аз съм четвърто потомство социалист ", съобщи Михалевска.

Тя отхвърли обвиняванията, че изключените работят против Българска социалистическа партия. " Няма и да го създадем ", сподели тя. И добави: " Това управление работи против Българска социалистическа партия и не ние сме отговорни, имахме близо 1 млн. гласа, а в този момент малко над 200 000 ".

Относно новото ляво обединяване, образувано през почивните дни и в което влизат някогашни социалисти, като Татяна Дончева, Румен Петков и други, Михалевска разяснява, че до момента в който Българска социалистическа партия не се включи в тази коалиция, то няма да има същинско обединяване на ляво мислещите хора.

Вижте още във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР