Ще се удължи ли пътят на България към еврото, какви

...
Ще се удължи ли пътят на България към еврото, какви
Коментари Харесай

Пътят на България към еврото в центъра на конференцията Banking Today

Ще се удължи ли пътят на България към еврото, какви са идващите стъпки за страната ни към еврозоната и ще си върнат ли централните банки изгубеното доверие на пазарите– тези и още въпроси ще бъдат в центъра на новата банкова конференция Banking Today, която се провежда от водещия стопански уебсайт част от Investor Media Group.

Организирана в два тематични панела, конференцията ще се организира присъствено на 9 май от 14:00 часа в зала „ Васил Левски “ на хотел Hyatt Regency Sofia.

Първата част на събитието започва в 14:30 часа с  полемика на тематика „ Пътят на България към еврото “, която ще бъде открита от подуправителя на Българска народна банка Нина Стоянова. Модератор на първия панел ще бъде Свилен Колев, специалист направление „ Банкова политика и разбори “ в Асоциацията на банките в България, а в полемиката с експертиза и мнения ще се включат известният финансист и банкер Левон Хампарцумян, който е ръководител на УС на Българския конгрес на бизнес водачите, икономистът проф. Красимир Петров, както и финансистът Красимир Катев. Те ще разясняват дали експозицията към Русия и Украйна е огромен проблем за районните банки и могат ли централните банкери да забавят икономическото възобновяване в усилието си да се оправят с инфлацията.

„ Технологиите и банките “ е главният акцент на втория спорен панел на Banking Today, който ще започва тъкмо в 16:00 часа с модератор Бойчо Попов, основен редактор на водещия стопански уебсайт Investor.bg. В него присъединяване ще вземат Недялко Димитров, действен началник „ Продуктово развиване “ в Нетера, Гео Галчин, управител „ Дигитална промяна ” в TBI, Борислав Диков, шеф отдел „ Дигитално банкиране “ в Пощенска банка, Деница Маджунова, началник отдел „ Физически лица " в ПроКредит Банк и Даниел Алексиев, шеф „ Финтех услуги “, БОРИКА АД.

Те ще разяснят методите, посредством които технологиите трансформират обичайния метод на банкиране, преимуществата за бизнеса и потребителите от така наречен „ отворено банкиране “, киберсигурността, цифровите банки на българския пазар и опциите за попречване на ерозията на лоялността на клиентите благодарение на цифровизацията.

Специализираното събитие Banking Today е с безвъзмезден достъп за гости, като е нужна наложителна предварителна регистрация в страницата на събитието на, където ще откриете и цялостна информация за тематиките и участниците във визионерската полемика. 

Списание " Мениджър " е медиен сътрудник на събитието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР