Ще се учудя, ако скандалът с Валери Симеонов има продължение.

...
Ще се учудя, ако скандалът с Валери Симеонов има продължение.
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Атмосферата е пред буря

Ще се учудя, в случай че абсурдът с Валери Симеонов има продължение. Така социологът Андрей Райчев разяснява в студиото на “още от деня “ абсурдът към репликата на вицепремиера Сименоов към майките на деца с увреждания и последвалото му опрощение.

Ще се учудя, в случай че абсурдът с Валери Симеонов има продължение. До скоро Европредседателството пазеше държавното управление при сходни кавги. Така социологът Андрей Райчев разяснява абсурдът към репликата на вицепремиера Сименоов към майките на деца с увреждания и последвалото му опрощение.

Райчев изрази подозрение скорошните кавги да са проведени от опозицията.
Андрей Райчев, социолог: Те се възползват от това. Атмосферата е пред стихия. От всичко става скандал.  Остри реакции дали Валери Симеонов да оглави Съвета за хората с увреждания Остри реакции дали Валери Симеонов да оглави Съвета за хората с увреждания
Вицепремиерът Валери Симеонов е освободен като ръководител на Националния съвет по етническите и демографските въпроси към Министерския съвет. Неговот...

Общественото предпочитание за промяна на системата идва от от неприемане на корупционната система, чувство, че зад европейските правила се крие обогатяване на избрани хора, добави Райчев. Алтернативата съгласно него е президентска република, само че по думите му това не е сполучлив вид за ръководство България.
Андрей Райчев, социолог: Нова България съществува от 140 години. За тия 140 години постоянно се е случвало едно и също: една система, замислена като демократична, се е свличала до еднолична власт. Това се е случвало доста пъти.
Едноличната власт в България постоянно е зъвършвала с злополука, по тази причина приказките, че системата е сбъркана, са неправилни, добави Райчев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР