Ще се стремим към избори две в едно, заяви кандидатът

...
Ще се стремим към избори две в едно, заяви кандидатът
Коментари Харесай

Главчев: Ще се стремим към избори 2 в 1

Ще се стремим към избори " две в едно " , съобщи претендентът за длъжностен министър председател Димитър Главчев на излизане от президентството , където президентът Румен Радев му разпореди да предложи състав на служебно държавно управление.

" Ще диря министри, които са специалисти и са равно отдалечени от всички политически сили ", акцентира той.


 
 Димитър Главчев Георги Димитров

По-рано, пред президента Румен Радев, Главчев сподели, че е изцяло наясно, че главната функционалност на служебното държавно управление е организирането на почтени избори , само че главната функционалност на всяко ръководство е да усъвършенства живота на жителите. Ще продължа да одобрявам евроатлантическия път на България, съобщи той. Ще се забележим след седмица, сподели Главчев пред президента. " Ще направя по този начин, че да не се срамувате при подписването на указа за държавно управление ", уточни той.
 
 Димитър Главчев Георги Димитров

" Преди осем месеца станах ръководител на Сметната палата, където деполитизацията е безусловно наложителна. Който желае, може да отиде и да попита в Сметната палата дали съм показал някакво користолюбие. Смятам да не преставам в същия дух ", сподели още Главчев, откакто получи мандата.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР