Ще се скарат ли пак в тв ефира Мара Отварачката

...
Ще се скарат ли пак в тв ефира Мара Отварачката
Коментари Харесай

Ще пламни ли пак война Фънки-Мария?

Ще се скарат ли отново в тв ефира Мара Отварачката и Димитър Ковачев-Фънки? Това ще стане ясно занапред, в разгара на новия сезон на " Като две капки вода ", където чалгаджийката е участничка, а рокаджията е член на журито. Жесток скандал крият в предишното фолк певицата и музиканта, напомнят паметливи фенове.

Още по време на първия лайф на " Капките " си пролича остарялата омраза посред им, а от екипа чакат абсурдът да се разрасне. „ С Мария се познаваме доста добре от едно несъществуващо към този момент музикално риалити – " Мюзик Айдъл ", където двамата бяхме жури “, напомни музикантът.

В уеб страницата vbox7 има епизод от архивите на шоуто, продуцирано от Иван и Андрей преди повече от 15 години. Оказва се, че Мария и Фънки в реалност мъчно да се разбирали като съдии в „ Мюзик Айдъл “ и са имали очевидни пререкания. Музикантът постоянно не се съобразявал с оценките на чалга дивата и подхождал с пренебрежение към лекия род.

По време на един от кастингите певицата с прякор Мара Отварачката толкоз се наскърбява на Фънки, че даже хвърля микрофона и си потегля от студиото.

Според осведомени двамата по този начин и не съумели да заровят томахавката и враждата посред им скоро ще се трансферира на сцената на „ Капките “. Както знаем, като жури в риалити шоуто Фънки не е от тези, които си мерят думите, а жанрът, в който Мария се изявява, е един от най-омразните на рокаджията. Очертава се Отварачката да е един от най-жестоко посичаните участници в „ Като две капки вода “, пророкуват в шоусредите.

Вижте видеото
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР