Ще се самоубия, заклевам се!. Това каза през сълзи 29-годишната

...
Ще се самоубия, заклевам се!. Това каза през сълзи 29-годишната
Коментари Харесай

Докторката от линейката с мигрантите: Ще се самоубия, заклевам се!

" Ще се самоубия, кълна се! ". Това сподели през сълзи 29-годишната Маргарита, която бе арестувана дружно с 31-годишен мъж да возят 23 незаконни мигранти в кола за спешна помощ в село Труд. Поводът за опасността за самоубийство бе решението на Районния съд да остави двамата в ареста. 

Малко по-рано през днешния ден, решението на магистратите предстои на обжалване пред Окръжния съд. Адвокатите на арестуваните за трафик на мигранти бяха безапелационни, че ще апелират в тридневния период. Отказаха какъвто и да е коментар по случая, предава Марица. 

Пред публицисти заместник-районният прокурор Атанас Илиев уточни, че през последните години 29-годишната 6 пъти губи персоналната си карта, което поражда подозрения все още за документни измами. " В Труд са търсили метод да се укрият. Спрели са до полицията, напуснали са колата за спешна помощ и са тръгнали да бягат. Заловили са ги минута по-късно ", сподели прокурор Илиев.

Той добави, че са разпитани всички 23 афганистанци, транспортирани в колата за спешна помощ. Очакват се изводи от назначени експертизи. Според събраната досега информация, чужденците са броили по 5 бона на калпак за незаконния транспорт. Крайната им точка била Сърбия.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР