Ще се проверяват не само документите, но и всички строително-монтажни

...
Ще се проверяват не само документите, но и всички строително-монтажни
Коментари Харесай

Прокуратурата намери достатъчно данни за престъпление за трагедията в Царево

Ще се ревизират освен документите, само че и всички строително-монтажни действия към построяването на моста в Царево, на който починаха четирима души при бедствието. 

“Направен е оглед на местопроизшествието, както и на телата, които бяха открити. Направен е главен първичен оглед на моста както и спомагателен следващ подобен ", посочи прокурор Чинев, представен от Българска телеграфна агенция. 

 

" Направен е оглед на местопроизшествието, както и на телата, които бяха открити. Направен е главен първичен оглед на моста както и спомагателен следващ подобен ", посочи прокурор Чинев. За оглед на моста е бил употребен и дрон, следва да бъде назначена техническа експертиза. Яснота за механизма на случилото се ще бъде дадена едвам след правенето ѝ, стана ясно от думите на окръжния прокурор. 

 

При наводнението в Община Царево живота си изгубиха четирима души - ръководителят на Районния съд в Царево Мария Москова, нейната щерка и двама мъже. Всички те са прекосявали по моста, обект на следствието, когато са отнесени от придошлата вода. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР