Ще се приложи цялата строгост на закона спрямо полицая, блъснал

...
Ще се приложи цялата строгост на закона спрямо полицая, блъснал
Коментари Харесай

МВР: Ще се приложи цялата строгост на закона спрямо полицая, блъснал и убил дете

Ще се приложи цялата суровост на закона по отношение на служителя на реда, блъснал и умъртвил дете на пешеходна пътека в пазарджишкото село Братаница. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Стоян Темелакиев във връзка трагичния случай, породен от служителя на районната дирекция " Борба с проведената престъпност " в Пазарджик.
Още по тематиката
" Ще употребявам случая, че съм застанал пред Вас, да изразя съболезнования към фамилията на починалото момиче през вчерашния ден при пътно-транспортното произшествие и да Ви уверя, че по случая ще бъде приложена цялата суровост на закона. Независимо от това, че е наш чиновник, на Министерство на вътрешните работи, този, който е предизвикал това трагично събитие, към него ще бъде подходено като към всеки жител , който прави подобен тип подобен тип закононарушения ", уточни още Темелакиев.

8-годишното момиченце е пресичало на пешеходната пътека с брат си, когато е пометено от бързащия за оперативна антимафиот. Очевидци са се пробвали да оказват помощ на детето до идването на екипа на Спешна помощ, който по думите им е пристигнал след повече от 30 минути. Въпреки старания на жители и лекари, момиченцето издъхна в МБАЛ-Пазарджик.

Нов митинг с блокиране на придвижването към Ветрен дол и Звъничево готвят довечера поданици на пазарджишкото село Братаница. Пред Радио Пловдив Николина Йорданова от селото изясни, че придвижването по пътя през селото е извънредно интензивно и хората мъчно пресичат. Това става поради пренасочване на трафика поради ремонт на пътя сред Пазарджик и Септември.

" Искаме да бъдат сложени легнали служители на реда или камери. Инцидентите са много чести ", сподели Йорданова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР