Ще се приеме закон, против който са всички парламентарни партии.

...
Ще се приеме закон, против който са всички парламентарни партии.
Коментари Харесай

Нинова се закани: Днес БСП е опозиция, утре ще сте вие

Ще се одобри закон, срещу който са всички парламентарни партии. Защото всички сътрудници дотук се изрекоха срещу намаляването на дотациите, само че все пак ще го приемете. Това е казус за българския парламент. Това разгласи от парламентарната естрада ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на дебата за размера на партийните дотации.

" Защо тогава ще бъде признат този закон? Казвате, че тъй като народът го желае. Съжалявам, само че не ви имам вяра. Не това е вашият претекст, тъй като в случай че е за въпрос, два милиона пенсионери желаеха да им бъдат преизчислени пенсиите, само че не го направихте. Дори министър председателят Бойко Борисов беше декларирал, че в скоро време партиите ще станат благосъстоятелност на предприемачите. Събрали сме се тук да градим страна, а какво вършим? Надцакваме се по популизъм и признаваме, че бизнесът ще превземе партиите и все пак вие ще го извършите. С кои причини отваряте външното финансиране на партиите?'', разяснява от трибуната Нинова.

" Не слагате никакви ограничавания на бизнеса. Тук поражда въпросът тези партии на кого ще бъдат правилни - на гласоподавателите, или на предприемачите. С това няма да решим най-важния въпрос, а точно задкулисието и различната държава'', добави още водачът на социалистите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР