Ще се пренесем в малко по-различно пространство и емоции. Дойде

...
Ще се пренесем в малко по-различно пространство и емоции. Дойде
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Музикален старт на седмицата

Ще се пренесем в малко по-различно пространство и страсти. Дойде време за Синатра-Вегас - 2.

Тази вечер Васил Петров още веднъж ще трансформира НДК в първокласен джаз клуб. Завладяващият дух на 60-те излиза от бутилката, с авторски аранжименти на безконечните шлагери на Франк Синатра. Специални посетители са артистът и артист Брус Джонсън, Орлин Павлов и Михаела Филева. Освен музикалните си гении ще се показват и като танцьори, комедианти и артисти.

Понеделник очевидно ни потегля със мощен музикален старт. В зала „ България ” гостуват „ Манхатън Трансфер ”, с песни от 40-годишната си история и най-новия албум “The Junction ”.

Един от съавторите на албума - се въодушевява от класиката от 1975 „ Tuxedo Junction “ на Глен Милър. Той е новият член на групата, басистът Тръст, който се причислява публично след гибелта на Тим Хаузър в края на 2014 година И в новите композиции не се разделят със своята невероятна естетика и еластичност, включваща поп, джаз, симфонична и акапелна музика, R & B, рокендрол и суинг. Вечерта ще подгрее българската група „ СПектрум ”.

Най-новият театър на Ива Свещарова - „ Съвършено розово ” ви чака в сряда в ДНК - пространство за актуален танц и пърформанс. Представлението насочва взор към тематиката за женското тяло като обект на стремежи и индивид, който упражнява влияние.

45 години не стигат. За песните и усмивката на Марги Хранова.

Любимата певица излиза с мегаконцерт на следващия ден, в НДК. Спектакълът „ Марги Хранова - 45 години на сцената ” събира най-обичаните шлагери от репертоара ѝ и дуети с нови другари. „ Устрем ”, „ Песента е любов ”, „ Копнеж ”, ” Далечна ария ”, „ Оставаме ”. Сигурно към този момент си припявате.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР