Ще се облекчат правилата за вътрешни пътувания, които в момента

...
Ще се облекчат правилата за вътрешни пътувания, които в момента
Коментари Харесай

Франция моли гражданите да избягват пътуванията в чужбина това лято

Ще се облекчат разпоредбите за вътрешни пътувания, които сега са лимитирани до 100 километра от адреса по местоживеене.

Френското държавно управление не желае жителите на страната да пътуват в чужбина това лято и предлага да почиват във Франция, споделя министърът на околната среда Елизабет Борн.

По-рано този месец президентът Еманюел Макрон съобщи, че е малко евентуално французите да съумеят да подхващат огромни пътувания отвън страната това лято и че може да се наложи даже пътуванията в Европа да бъдат лимитирани, с цел да понижат риска от обновяване на коронавирусната зараза.

В изявление за радио „ Франс Интер” Борн сподели също, че идната седмица държавното управление ще вземе решение за вероятно облекчение на разпоредбите за вътрешни пътувания, които сега са лимитирани до най-много 100 километра от адреса по местоживеене.

Парижките паркове към този момент би трябвало да останат затворени, защото столицата към момента е " алена зона " за разпространяване на вируси, заяви „ Ройтерс”

Кметът на Париж Ан Идалго неведнъж прикани държавното управление да отвори още веднъж парковете, защото парижани, които живеят най-вече в жилища без градини, са склонни да се събират към затворените паркове, където е мъчно да се съблюдават разпоредбите за обществено дистанциран.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР