Ще се лишим от услугите на началника на ДНСК-София град

...
Ще се лишим от услугите на началника на ДНСК-София град
Коментари Харесай

След инцидента на „Цариградско шосе”: Уволняват началника на строителния контрол в София

Ще се лишим от услугите на началника на ДНСК-София град поради случая с необезопасен строителен обект на бул. „ Цариградско шосе “. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

Преди седмици желязо падна от градеж на булеварда и рани жена по главата.

„ На бул. „ Цариградско шосе “ имаше необезопасен строителен обект. Извършихме му инспекция, за която длъжностните лица от Агенцията, а точно началникът на софийската работа ще понесе отговорност. Тоест ще се лишим от услугите на началника на ДНСК-София град, заради пропуснати периоди за предприемане на административни дейности “, разяснява Нанков.

До края на седмицата актуалният шеф ще е в болничен и до края на седмицата ще каже кой ще е новият началник . По думите му сега тече инспекция на строителя и на строителния контрол. „ Ще бъдат наложени наказания и на тях като участници. В тази връзка ДНСК започва всеобщи инспекции за зазимяването на строителните обекти. Факт е и първият лишен лиценз на надзорна компания за последните 2 години и половина – надзорната компания, която осъществяваше надзора на хотели във Варненско, Слънчев ден “, добави още Николай Нанков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР