Ще се кандидатирам за кмет на Пловдив“, категорично заяви в

...
Ще се кандидатирам за кмет на Пловдив“, категорично заяви в
Коментари Харесай

Слави Георгиев ще се кандидатира за кмет на Пловдив

„ Ще се кандидатирам за кмет на Пловдив “, изрично съобщи в изявление за Дарик радио самостоятелният общински консултант от града на тепетата Слави Георгиев. Все още се разисква политическата коалиция, която ще издигне кандидатурата му. „ Има задоволително време до локалния избор, в което ще показва тактиката и целите си за бъдещето на Пловдив “, добави Георгиев.

На въпрос на Дарик „ Ще търси ли поддръжка от разнообразни политически обединения по значимите за града въпроси, в случай че седне в кметския стол? “, Слави Георгиев акцентира, че е нужен необятен спор, само че процесът би трябвало да тече наопаки.

„ Бъдещият градоначалник на Пловдив би трябвало да дава задоволително положителни решения, които да подсигуряват благосъстоянието на жителите на града и да срещат действителна поддръжка от общинските съветници “, съобщи още той.

Независимият общински консултант разяснява някои от най-належащите проблеми на Пловдив като трафика, чистотата на въздуха, неналичието на задоволително детски градини и ясли, зелени площи и тротоари. А с цел да се решат проблемите на жителите, бюджетът на града би трябвало да е уравновесен, сподели още бъдещият претендент за кмет. Във визията си за първокласен и екологичен градски превоз с изключение на електробуси Слави Георгиев включи и трамваи.

Според него политиците носят отговорност за създаване на добра градска среда. „ Община Пловдив е дебитор на хората, които заплащат налози “, твърди той. Категоричен е, че с изключение на в огромните поправки на значими пътни артерии, които затрудняват пловдивчани, незабавно би трябвало да се влага и в кварталите на Пловдив.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР