Ще се изненадате, но тези неща не само не добавят

...
Ще се изненадате, но тези неща не само не добавят
Коментари Харесай

Издават бедност: 7 неща, които никога не трябва да държите у дома

Ще се изненадате, само че тези неща освен не прибавят сексапил към интериора, само че и демонстрират неналичието на усет и въображение на притежателя

Вашият дом може да опише доста повече за вас, в сравнение с бихте могли да си визиите. Ето за какво, с цел да не станете известни, меко казано, като безпаричен човек, просто огледайте деликатно къщата и се отървете от тези неща, които скапват целия интериор.

Големи огледала и мебели с огледални повърхности

Професионалните дизайнери не поучават никого да купува огромни огледала. Според тях наличието на такива огледала на странни и необикновени места е вулгарно във всеки смисъл на думата.

Огледалото на тавана в спалнята наподобява изключително извънредно. Или дрешник с огледални порти на същото място. Огледалните мебели като цяло са извънредно непрактични, тъй като е мъчно да си представим човек, който ще полира стъклото или лъскавата повърхнина от заран до вечер, с цел да се отърве от отпечатъци, прахуляк и други замърсители.

Няма нищо по-депресиращо от небрежното гланциране, което просто крещи за това какъв брой е занемарен притежателя и издава евтиния интериор.

Спално долни дрехи от сатен

На кого му хрумна концепцията, че спалното долни дрехи от сатен е знак за разкош? Всъщност, всички специалисти единомислещо настояват, че богатите хора в никакъв случай няма да покрият леглото си с подобен неприятен усет и ще предпочетат висококачествено спално долни дрехи от памук, лен или примес от тези два материала.

Но в действителност положителната коприна е различен въпрос. Освен това, комплектите от сатенена коприна са доста скъпи.

Много плюшени играчки

Не забравяйте, че плюшените играчки са позволени единствено в случай че има деца. И то единствено до избрана възраст. Леглото на тийнейджърка, обсипано с меки мечки и други животни, не е нещо благо и хубаво, а по-скоро неразбирателство. Освен това тези играчки са спомагателен прахоуловител, а прахът, както знаете, води до разнообразни болести.

Интериорните дизайнери предизвестяват да не си позволявате сходни покупки (в края на краищата множеството от тези играчки наподобяват евтини и банални) и поучават да се отървете от тези дребни неща незабавно щом детето ви порасне. Например, можете да съберете всички пухчета и да ги дадете в сиропиталище.

Принтове върху канаваца и репродукции на известни картини

Един фалшификат, колкото и ловко да е изпълнен, си остава фалшификат. Той няма да обогати нито вашия интериор, нито вас самите. Що се отнася до отпечатъците върху платно, които станаха толкоз известни в последно време, даже и най-зашеметяващата картина ще е грозно евтина, в случай че не е сложена в съвършена рамка.

Дизайнерите припомнят, че нито един човек от висшето общество или някой, който схваща жанр и трендове, не би окачил такова нещо на стената си, откакто го е купил от някой магазин за сувенири.

Между другото, дизайнерите назовават ​​плакатите една от най-грозните трендове в интериора.

Изобилие от декоративни възглавници

Декоративните възглавници , несъмнено, имат право да съществуват, само че в лимитирани количества. На диваните подобен аксесоар наподобява добре, само че леглото, върху което се издигат възглавници с разнообразни размери, излъчва нафталин и от дълго време към този момент не е наклонност.

Избелял текстил и старомодна тапицерия

Избелялата тапицерия на дивана, колкото и да ви харесва, наподобява извънредно и поевтинява освен тази мебел, само че и целия интериор. Същото важи и за щампи и шарки, които са излезли от мода преди няколко години.

Това не значи, че би трябвало да изхвърлите вашия домакински любим – просто сменете тапицерията, поръчайте стилна завивка или красиво одеяло . И даже и да е бюджетно, това ще преобрази стаята!

Нащърбени съдове

Просто не стават за нищо – дали от позиция на положителния усет, даже съгласно разпоредбите на фън шуй. Поочуканите съдове би трябвало просто да се изхвърлят. Жалко, несъмнено, само че това несъмнено не е нещото, което би трябвало да се пази. Да се ​​обграждате с красиви хармонични неща е една от деянията на грижа за себе си. Иначе, колкото и да са стилни, чукнатите на места съдове, не са по-различни от пластмасовите чинии в кухнята.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР