Ще се изненадате, когато научите, че светът на науката е

...
Ще се изненадате, когато научите, че светът на науката е
Коментари Харесай

Мъжете с право са луди по жени, притежаващи следните черти

Ще се изненадате, когато научите, че светът на науката е схванал за развиването на сантименталните взаимоотношения. По въпросите на любовта и привличането голяма роля играят голям брой психически фактори.

Смятате, че не сте от най-харесваните и мечтаните, до момента в който вашата самоуверена другарка е напряко мъжемелачка? Има си причина и за това.

Ние ще ви разкрием какви женски черти, привички и особености притеглят мъже на подсъзнателно равнище.Устните
Резултатите от изследването демонстрират, че устните са най-привлекателната част от тялото на дамата. Когато си мислиш какъв брой милиони мъже жадуват за дами като Анджелина Джоли и Скарлет Йохансон, мъчно е да се спори с това. Според редица изследвания, аленото и розовото червило притеглят вниманието на мъжете за по-дълго време. Ето за какво, когато се съмнявате в избора на червило, изберете алено – това е класика, която в действителност работи.

Силен контакт с очите

Очите не са единствено огледалото на душата, те са и ефикасен метод да се задържи вниманието на любовника. Оказва се, че вашите зениците се уголемяват още повече, когато някой ви притегля. Затова в никакъв случай не пропускайте опцията да хвърлите взор на обекта на своите стремежи.

Бели зъби
Проучванията демонстрират, че вършиме бели зъби са по-привлекателни и със сигурност повечето хора не желаят да гледат гниещи жълти зъби. Дори не би трябвало да ви подсещаме, че би трябвало да ги миете най-малко два пъти на ден. Ще се изненадате какъв брой доста хора не съблюдават устна хигиена. Гледайте зъбите си и ще видите какъв брой повече внимание ще получавате от представителите на противоположния пол.

Широка усмивка

Когато приказваме за необятна усмивка, имаме поради щастливо детско лице с откровена и общителна усмивка. Изследване потвърждавам че мъжете са доста по-привлечени от усмихнати дами. Малко хора съумяват да привлекат противоположния пол с тъмен и злобен израз на лицето.

Любимото алено
За да се дефинира кой цвят избират мъжете, беше извършено забавно проучване на цветните стандарти. То включваше две фотоси на една и съща жена. На една фотография тя беше облечена в синьо, а в другата – в червени облекла. Според резултатите картината на жена в алено е оценена като по-привлекателна и полово мечтана. Освен това, участниците в изследването означават, че е по-вероятно да се срещнат с жена в червени облекла и даже да харчат повече пари за нея. Синият отбор няма никакъв късмет.

Езикът на тялото
Ако седите в бар, обърнете се малко към индивида, който ви интересува. Опирайки се, хвърляйки главата си обратно и насочвайки краката си към индивида, ще покажете своя интерес и неприкритост към запознанствата. В допълнение, лек руж по бузите също ще ви помогне да изглеждате по-привлекателни, Така че, в случай че отивате на празненство и планирате да флиртувате с мъже, не забравяйте да си сложите малко руж преди да излезете.

Симетрия на лицето
Според специалистите, най-важната характерност, която притегля мъжете, е тази, която не зависи от нас: симетричност на лицето – когато лявата страна на лицето ви наподобява тъкмо същата като на дясната. Повечето звезди и модели имат верните симетрични лица. Вие не можете да измененията симетрията на лицето без пластична хирургия, и ние не предлагаме да го вършиме. Ако имате шанс със симетрията, благодарете на гените си за помощта. Но в случай че лицето ви не е съвършено, вярвайте, че има доста по-важни неща, които можете да извършите, с цел да привлечете някого.

Самочувствието е от основно значение
Самочувствието не се дефинира единствено от външния тип. Има доста други черти, които ви вършат привлекателни. Любовта към самите нас, да вземем за пример, може доста да усили вашата половост. Уверените хора са по-склонни да изпращат сигнали за интерес. Дори и да не сте най-привлекателният човек, в случай че сте удовлетворени от това, което сте, можете да извършите по-добро усещане от момиче с параметри на модела, само че с ниско самочувствие.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР