Ще се брои всичко - птици, бозайници, насекоми, земноводни, растения,

...
Ще се брои всичко - птици, бозайници, насекоми, земноводни, растения,
Коментари Харесай

16 951 500 лв. с ДДС се дават за броене на природа в България


Ще се брои всичко - птици, бозайници, инсекти, земноводни, растения, степи, поляни, без значение дали това попада във ваши парцели или в държавни парцели. Досега,,зелените природозащитници” доста пъти ни броиха природата. Резултата е, че хората които са си опазили природата, с цел да може да бъде тя преброена, се оказаха най-виновни и търпят стопански геноцид- от пеленачетата до пенсионерите на напреднала възраст.

Отново,,Зелените природозащитници’’ се разлютиха! Вдигат митинги, желали да пазят Пирин? Ще има ли мераклии от протестиращите пазачи на Пирин да усвоят 16 951 500 лева? Протеста срещу втората кабинка в Банско, не е ли част от проект за асимилиране на 16 951 500 лева за преброяване на природа? Това се споделя в позиция на Национална асоциация Българско Черноморие.

От месец август Изпълнителна организация по околна среда е оповестила поръчка на стойност 16 951 500 лева за избор на реализатор, който да ни ….брои…. природата. Подготовката за тази поръчка от Изпълнителна организация по околна среда е почнала много преди месец септември 2017 година Дали критериите са разработвани взаимно със зелената мафия си остава загадка. Факт е, че през същия месец август зеления октопод нападателно принуди Министерство на околната среда и водите взаимно да,,преброят’’,,понто- сарматските степи’’. На към 3 000 притежателя им …преброиха … степите, по този начин, че хората останаха в действителност без парцели, а зелената мафия не върна прибраните пари за нeкадърно написания проект за ръководство за Защитена зона,,Комплекс Калиакра’’, Защитена зона,,Калиакра” и Защитена зона,,Белите скали”. С един патрон два заека! Хем взеха парите, хем разгониха хорицата от техните парцели!

В лятната акция се видя, че преброителите са водачите на коалиция,,За да остане природа в България”. Преброителите бяха интензивно подкрепяни от медийната група,,Икономедия”.



Отново страната по обвързване към Европейските наставления за местообитанията и птиците, ще даде 16 951 500 лева за преброяване на природа! От тези пари, спечелилия поръчката ще даде пари и за медийно отразяване!!! Зеления октопод ще стачкува на 04.01.2018 година срещу втори въжен превоз в Пирин, тъй като щели да бъдат унищожени,,много огромен брой вековни мури”.,,Естествено” монопола върху знанието за вековните мури е притежавано само от зеления октопод, както и знанието за,,понто-сарматските степи”, лалугери, жълтокоремна бумка, черен щъркел и така нататък

С помощта на,,Икономедия” и техни сателитни интернет страници, се изяснява по какъв начин зеления октопод най-вероятно е родил природата и той е единственият неин собственик, а хората би трябвало да бъдат разгонени отвън рамките на България.

Истина е, че структури на коалиция,,За да остане природа в България’’, посредством консорциуми или различен тип хамелионщини, би трябвало да се докопат до 16 951 500 лева Колко десетки или стотици хиляди хора в България ще останат без парцели след броенето от тези преброители не се знае!

Истина е, че в този момент поръчката обгръща:,, Анализи и изследвания на типовете птици в България”,,,Анализи и изследвания на типовете и видовете местообитания в България” и,, Контрол и валидиране на резултатите от осъществените разбори и изследвания на типовете и естествените местообитания в България’’. Това значи, че в случай че спечелилият поръчката е безсъвестен за обществото ще остане в загадка кой и какво е преброил в неговия имот; преброителят ще има право да проучва дали тези парцели би трябвало да се национализат или не, кой ще употребява парцела по-късно. Контрола по броенето и разбора ще се прави от самия преброител- анализатор.

Истина е, че през 2013-2015 година, Изпълнителна организация по околна среда заплати на компания,,ЕНВЕКО” ДЗЗД 1 128 000 лева с Данък добавена стойност за теренни изследвания на разпространяване и бройка на гнездящите типове птици в България (доста огромно съвпадане с предмета на нагоре коментираната поръчка). Данните от това проучване- картен материал, бройка, типове и други, които би трябвало да са обществени не могат да бъдат открити в организацията. От това броене не ни е известно някой да е бил изгонен от парцела си. Това е по този начин, тъй като изследването е осъществено от компания, а не от,,природозащитна” организация, която има интерес данните от изследването да са такива, че,,природозащитната’’ й активност да може да се популяризира във все по-големи и по-големи територии. Това си е спор на ползи. Владеенето на огромни територии от,,природозащитни’’ Неправителствени организации, довежда до тоталната взаимозависимост на живота на хората, живеещи в тези територии от политическите ползи на тези Неправителствени организации.,,Природозащитни’’ НПО- придобиване на финансови средства от данъкоплатеца, с които да се реализира политически гнет върху същия поданик.

Природата е единствено мотив, повода са парите, а задачата е властта.

Ако прокуратурата прави превантивна активност, то би трябвало да се самосезира и да проверява има ли връзка сред,,природозащитните протести’’ срещу създаване на втори кабинков въжен превоз в Банско и тяхното въздействие за продобиване на 16 951 500 лева, от участници в същите митинги.

НАБЧ обществено декларира, че чака покана за реализиране на публичен надзор по осъществяване на оповестената поръчка за 16 951 500 лева Контрола ще се реализира от собственика/ползвателя на парцела.

НАБЧ се обръща към,,протестиращите природозащитници” срещу построяването на втора кабинка в Банско, преди присъединяване си в митинга, да заявят обществено дали ще вземат участие ли или не за спечелването на 16 951 500 лева от Изпълнителна организация по околна среда.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР