Ще се боря да получа правата за отглеждането на дъщеря

...
Ще се боря да получа правата за отглеждането на дъщеря
Коментари Харесай

Синът на Ваня Костова: Ще се боря за дъщеря ми

" Ще се боря да получа правата за развъждането на щерка ми на втора инстанция, най-вероятно през лятото. "  Това сподели синът на умрялата именита певица Ваня Костова - Боян Михайлов.

Докторът, който практикува в софийска болница, не е склонен да се вижда с щерка си Ванеса единствено два пъти в месеца за по два дни и ще продължи да предявява претенции да получи за непрекъснато родителските права над детето си. Боян Михайлов обжалва решението на Темида и се надява Ванеса да остане при него.

Синът на естрадната легенда Ваня Костова — Боян, и снаха й Стефания се разделиха преди три години публично. Още приживе Ваня Костова и Боян се грижеха за дребната, която е доста надарено и музикално дете.

" Нищо не й липсва, тя е ученичка в музикалното учебно заведение. Стефания желае да отнеме родителските права от сина ми, а това не е редно, тъй като едно дете има потребност от двамата си родители, както и от майка без значение каква е тя ", казваше приживе Ваня Костова.

Стефания и Боян бяха дружно осем години. Запознават се инцидентно, само че любовта им пламва и скоро научават, че ще стават родители. Така и не подписват брак. Стефания е приключила музикалното учебно заведение, а по-късно - НАТФИ3. Работила е като водеща в телевизия, а сега е в кастинг организация, която се занимава с реклами и късометражни филми, написа " България Днес “.

През годините Ваня Костова постоянно е твърдяла, че се схваща прелестно със снаха си. Ако е била властна свекърва и майка, надали Стефания щеше да кръсти внучката на нея, споделяше певицата. От своя страна Стефания не разяснява тематиката, както и делата за наставнически права над щерка си Ванеса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР