Ще се борим докрай да отрегулираме цената на тока за

...
Ще се борим докрай да отрегулираме цената на тока за
Коментари Харесай

Борисов: Всички цени вървят нагоре, не затворихме църквите в епидемията, сега може да ги затворят заради тока

Ще се борим до дъно да отрегулираме цената на тока за храмовете и манастирите. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със Старозагорския митрополит Киприан в Стара Загора, която беше предавана онлайн във Facebook.

Борисов уточни, че от ГЕРБ са предложили да се стартира с храмовете, с духовните места, да им се фиксира цената на тока. Отхвърлиха предлагането ни на комисия, само че в този момент отново ще го внесем в понеделник, тъй като към всичко това се прибавя и колапсът, в който са общините, сподели той. И тук не приказваме единствено за софийското метро, осветяване, градски превоз, читалища, детски градини, домове за обществено слаби, предпазени домове, сподели той.

В най-голямата коронавирус рецесия, когато целия свят затвори църквите и джамиите, Мека и Медина затвориха, в Русия, Сърбия, Гърция затвориха, ние, уповавайки се на вярата, на всички вас, не го направихме, в този момент с тока, можем да го създадем, разяснява Борисов.

Вярно, че е доста значимо като наш комшия да работим с Република Северна Македония, само че това да е главната ни цел в този момент ми се вижда неверно, когато безусловно на всеки българин от джоба му вадят пари, сподели Борисов. Той означи, че горива, газ, ток, хранителни артикули, всичко върви нагоре.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР