Ще се актуализира според необходимостта от развитие. (AP) — Депутатите

...
Ще се актуализира според необходимостта от развитие. (AP) — Депутатите
Коментари Харесай

Законодателите се заемат с „игрите на умения“, минималната заплата, марихуаната, тъй като Асамблеята наближава средата на крайния срок

Ще се актуализира съгласно нуждата от развиване. (AP) — Депутатите от Вирджиния разгледаха стотици законопроекти във вторник, когато наближиха основния краен период за тазгодишната законодателна сесия.

Камарата на делегатите и Сенатът разискаха тематики, вариращи от хазарта до продажбата на марихуана преди този момент, което е известно като „ кросоувър “, точката, в която цялото законодателство, с изключение на бюджетните законопроекти, би трябвало да почисти първичната си камара.

Тазгодишната сесия бележи третата от началото на мандата на републиканския губернатор Глен Йънгкин. Но това е първото, откогато той встъпи в служба с демократите, които управляват цялостния парламент, откакто те обърнаха Камарата на делегатите на изборите предходната година.

Демократите използваха болшинството си, с цел да отхвърлен напъните на републиканците да анулират предходни цели, в това число отбрана на достъпа до гласоподаване и закони за околната среда. И те напредват с нови начинания - в това число предлож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР