ще разберат пред какво ново предизвикателство ще изправи шеф Виктор

...
ще разберат пред какво ново предизвикателство ще изправи шеф Виктор
Коментари Харесай

Ново пролетно меню в Hell’s Kitchen България

ще схванат пред какво ново предизвикателство ще изправи началник Виктор Ангелов кандидатите за купата „ най-хубав готвач “ във втория сезон на Hell’s Kitchen. Дали експертите ще съумеят да се оправят с новото пролетно меню на ресторанта или началник Ангелов ще ги „ довърши “ с куп капани и още сложни готварски техники? Ще има изненадващи рокади, люти спорове в кухнята и още един номиниран. А дали гостите на ресторанта ще останат гладни или въпреки всичко ще съумеят да опитат новите ястия на началник Ангелов, следва да разберем тази вечер от 21:00 часа в новия епизод на Hell’s Kitchen България.
 Кухнята на пъкъла NOVA
Дневното предизвикателство ще бъде сериозен урок по бдителност и централизация, и професионалните готвачи мъчително ще схванат, че кулинарното изкуство изисква свръх вглъбеност. Червените и сините ще се втурнат в сериозна напредпревара по зоркост и добра памет, само че на чия страна ще се окаже шансът? Едно леке ще скара един от тимовете, само че ще провокира откровеното удивление на началник Ангелов. Ще забележим както същински театър в паница, по този начин и несъответствуващ асортимент на артикули, а един тим ще покаже, че с цел да си добър готвач би трябвало да имаш не разум в главата си, а компютър. Победителите ще осъществен едвам своя фантазия и ще схванат какво се крие зад кулисите на „ Като две капки вода “, а победените неподозирано ще бъдат пратени в деветия кръг на пъкъла.

По време на вечерната резервация в Hell’s Kitchen началник Виктор Ангелов ще вдигне още по-високо летвата и ще провокира съществено професионалните готвачи с новото си меню. Дали участниците ще съумеят да се оправят с сложните готварски техники или ще обтегнат нервите на началник Ангелов до разкъсване, ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA. Един ще се огъне, а различен ще намира недостатъци и всички ще са му отговорни.
 посетители NOVA-->
Сини и червени ще стараят да оправдаят доверието на началник Ангелов, само че дали това ще нахрани гостите на ресторанта. Още повече, че за първи път в кухнята на Ада влизат и младоженци - Ивана и Мерал, участници във втория сезон на предаването „ Женени от пръв взор “. Ще забележим непредвидена рокада, едно доверие няма да бъде целесъобразно, а много чиини ще поемат път нагоре вместо към масите в ресторанта. А кой ще бъде идващият номиниран на финала ще разберем довечера в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР