Ще пуска нови модели устройства, само когато това е необходимоLG

...
Ще пуска нови модели устройства, само когато това е необходимоLG
Коментари Харесай

LG сменя стратегията на пазара за смартфони

Ще пуска нови модели устройства, единствено когато това е належащо

LG ще се опита да задържа по-дълго време смарт телефоните си на пазара, съобщи Чо Сун-джин

LG Electronics, която от много време търпи загуби от смарт телефоните, има намерение да промени тактиката си на този пазар, заяви The Korea Herald, базирайки се на изказване на Чо Сун-джин, вице-председател на компанията.

Едно от нововъведенията е отводът от регулярни анонси на нови артикули, показва корейският източник. „ Ще пускаме нови смарт телефони единствено тогава, когато това фактически е належащо. Няма да прибягваме до постоянни пускания, както вършат нашите съперници ”, споделя Чо Сун-джин на конференция по време на CES 2018 в Лас Вегас.

По неговите думи, LG ще се опита да задържа по-дълго на пазара към този момент пуснатите модели, създавайки повече версии на устройствата от флагманските серии G и V. Мениджърът изяснява промяната на бизнес модела с желанието на LG да даде на купувачите добра, дълготрайна платформа и с опасения, свързани с доставките на литиеви материали.

LG към момента не е разгласила финансовия си доклад за четвъртото тримесечие на 2017 година, само че анализаторите считат, че телефонното поделение на компанията е записало 11-то подред тримесечие на загуба. Липсата на облаги се дължи на това, че огромна част от продажбите на смарт телефони с корейския бранд се падат на бюджетните устройства.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР