Ще продължим усилията си и през 2024 г. за членството

...
Ще продължим усилията си и през 2024 г. за членството
Коментари Харесай

Йордан Цонев:Ще продължим усилията си и през 2024 г. за членството ни в Шенген и Еврозоната

Ще продължим напъните си и през 2024 година за участието ни в Шенген и Еврозоната. Политическата рецесия пристигна по отношение на това, че връзката сред политиците и хората е скъсана. Само Движение за права и свободи установи този факт. Това съобщи Йордан Цонев от Движение за права и свободи в декларация от името на парламентарната си група във връзка новата сесия на Народното събрание.

През новата сесия Движение за права и свободи даде обещание да работи за повишение на приходите, мощна поддръжка на общините, подобряването на изискванията за правене на бизнес, пълноправното приемане в Шенген и еврозоната ”, добави Цонев.

„ Според нас, най-важната смяна през 2023 година е възобновяване на конституционния модел. През 2024 година ще работим поредно и уверено за одобряване на евроатлантизма, повишение на приходите и виталния стандарт на хората. Най-доброто в действителност следва ”, добави Цонев.

 

напомня, че според правилника на Народното събрание депутатите бяха във почивка за коледните и новогодишните празници от 22 декември до 10 януари.

Всяка сесия на Народното събрание се открива с химна на България и химна на Европейския съюз. След това по традиция парламентарните групи вършат изказвания за целите си през новия политически сезон.

В проектопрограмата за двете пленарни съвещания тази седмица е включено първото четене на промени в Закона за протекция и развиване на културата и промени в непрекъснати комисии.

 

Още Новини четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР