Ще продължим промяната, но може да е и без ПромянатаИма

...
Ще продължим промяната, но може да е и без ПромянатаИма
Коментари Харесай

Александър Дунчев: Има задкулисие в ПП, хора с други каузи


Ще продължим смяната, само че може да е и без „ Промяната ”

„ Има задкулисие в Политическа партия. Екипът, който се е борил с мафията в София област, чака лидер да е от Политическа партия, а не от Демократична България ”, съобщи пред бТВ Александър Дунчев – някогашен народен представител от „ Продължаваме промяната ”. 

Според него решението е взето безпринципно

„ Наложен е лидер отвън региона, който не се знаеше кой е. Спряга се Атанасов, Цонева или Божанов за лидер. От тях почитам единствено Божанов. Не е правилно това, което сподели Кирил Петков- екипът на Политическа партия в София - обаласт не се е отказал. Писах му, само че той не ми отговори. Очакваме да ревизират решението си ”, добави Дунчев.

„ Започнах да изгубвам доверие от Кирил /Петков/ и му го споделих през вчерашния ден ”.

За разлика от доста хора в Демократична България и Политическа партия, аз съм си заложил главата да повеждам тази борба против мафията в последните 15 години. Не се отхвърлям от водаческото място в Следствен отдел към окръжна прокуратура, безапелационен бе той.

Христо Даскалов пое борбата с Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ”, само че беше избутан от „ Промяната ”.

„ Трябва да се направи компромис, са претекстовете на Кирил Петков. Компромисът с Българска социалистическа партия докара, че хората се отдръпнаха от Политическа партия. Трябва да спрем да вършим безпринципни взаимни отстъпки. Трябва да стартираме да вършим кардинални. Искам да си ревизират решението.

Предлагаха ми пост в София. Водещо място в друга област ми предлагаха, тестваха ме дали ще клъвна, само че аз не съм за постове, а за идеята за смяната в София област. Тези, които постановат тези решения очевидно имат друга идея. Имаме в Политическа партия хора, които си гонят други дела. Един си потегли, различен скоро ще си тръгне ”, сподели Дунчев. 

Ще продължим смяната, само че може да е и без „ Промяната ”.

Добави, че щял да опише нещо, което ще обърне мача, в случай че Политическа партия не си ревизират решението.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР