Ще продължим добрите практики на МРРБ – на предишния кабинет

...
Ще продължим добрите практики на МРРБ – на предишния кабинет
Коментари Харесай

Шишков: Държавата няма да остане без пътно поддържане

Ще продължим положителните практики на Министерство на регионалното развитие – на предходния кабинет и на служебните кабинети, ще има надграждане. Това сподели служебният министър на районното развиване и благоустройството арх. Иван Шишков, който на гала в Министерство на регионалното развитие одобри поста от своя предходник Гроздан Караджов.

Надявам се да намерим в напреднал стадий всички неща, за които говорихме преди седем месеца с господин Караджов, и да продължим в градивна посока в бъдеще, сподели още районният министър.

На въпрос за най-важните задания арх. Иван Шишков означи, че явно има проблем с пътните компании, само че би трябвало да се запознае в дълбочина с него, с цел да бъде открито вярното и законосъобразно решение. Министърът бе безапелационен, че сигурно страната няма да остане без пътно поддържане. И означи, че Министерството на районното развиване и благоустройството има и други значими цели, по които би трябвало да се работи на бързи обороти.

За мен е чест да предам алегорично „ ключа към Министерство на регионалното развитие “ на Вас, тъй като имате дълбока диря в министерството. Познавате проблемите и съм сигурен, че още от през днешния ден ще поемете най-важните задания, които стоят пред министерството, сподели Гроздан Караджов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР