Ще продължим да се борим, в момента се случва един

...
Ще продължим да се борим, в момента се случва един
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ще продължим да се борим, в момента се случва един преврат на демокрацията

Ще продължим да се борим, сега се случва един прелом на демокрацията. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков пред bTV.

" Хартиената коалиция към този момент обезумя. Решиха да анулират изобщо машинното гласоподаване, да вкарат хартиената бюлетина като единствен метод за гласоподаване при локалните избори, а там се крадат най-вече гласове. Движение за права и свободи изненадващо вкарва някакви броячки, без да се споделя какви са тези броячки, по какъв начин ще се попълнят тези бюлетини. С други думи това, което се случва сега е цялостен безпорядък. Целта им е да вкарат хартиената бюлетина, огромната цел са локалните избори, тъй като там те са царе по невалидни бюлетини. И ние излязохме от зала. Не можем да сме част от това закононарушение, което се случва, вкарвайки броячките на Движение за права и свободи, без да се знае за какво ", разяснява той.

" Ние ще продължим да се борим, сега сме решили, че няма да бъде елементарно да им дадем това закононарушение да се случи пред очите ни. Вече има апели за 18.30 да дойдат жителите пред Народно събрание. Но сега се случва един прелом на демокрацията ", акцентира съпредседателят на " Продължаваме промяната ".

" Решиха да няма обсъждане по хартиената бюлетина – тази цензура, с цел да се опитат да прекарат нещо, в действителност е брутално, възмутително и се надявам, че тази наша борба в Народното събрание, няма да бъде единствено в Народното събрание.

Има към този момент 73 индивида, които очевидно споделят ние няма да сме част от тези схеми, уповавам се, че българските жители ще имат опцията в идващите избори да кажат " не “ на този вид среднощни измами. Днес отхвърлиха всички други по-важни закони за българите ", счита Петков.

" Ние сложихме 9 гаранции, които да подсигуряват, че в този миг този парламент би могъл да поддържа държавно управление на малцинството. Те безусловно го прегазиха през днешния ден. Така че няма по какъв начин този парламент да работи с държавно управление на малцинството, което е антикорупционно ",  съобщи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР