Ще продължи успешната практика на провеждане на съвместни разследвания и

...
Ще продължи успешната практика на провеждане на съвместни разследвания и
Коментари Харесай

Засилваме партньорството си със Сикрет сървис

" Ще продължи сполучливата процедура на осъществяване на взаимни следствия и интервенции. " Единодушната позиция бе изразена на среща на министър Младен Маринов със зам.-директора на Сикрет Сървис.

" Благодаря за отличното партньорство ", съобщи заместник- шефът на Сикрет сървис, Уилям Калахан по време на среща с министър Младен Маринов, осведомиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В рамките на извършения разговор двамата разискаха развиването на двустранното съдействие в региона на противодействието на подправянето на парични знаци и злоупотреби с електронни разплащателни принадлежности. Договориха се да продължи техническата поддръжка за подсилване потенциала на ГДБОП, в това число и посредством образования. Ще бъде засилено партньорството и по противопоставяне на престъпността в киберпространството. Ще продължим сполучливата процедура на осъществяване на взаимни следствия и интервенции, която дава съответни резултати, бе общата позиция, изразена по време на работната среща.

Домакинът одобри с признателност отправената от българския министър покана към управлението на Сикрет сървис да посети страната ни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР