Ще продължи и укрепването на дигата на река Чая край

...
Ще продължи и укрепването на дигата на река Чая край
Коментари Харесай

След Пороите: Бедствено Положение В Пловдивско!

Ще продължи и укрепването на дигата на река Чая край Катуница, където посеви и насаждения останаха под вода, а аграрни производители излязоха на митинг с гледище виновните институции да подхващат съответни ограничения.

Кметът на община Садово Димитър Здравков счита, че от Напоителни системи работят спешно.

" Самият факт, че един никакъв дъжд отново докара до това, че са залети стотици декари земя, демонстрира, че не са свършени работите, както би трябвало, само че и тях ги разбирам, те не им дават пари ", сподели Здравков.

От Областното пътно ръководство оповестиха, че през миналата нощ не е имало проблеми по направлението Асеновград-Смолян, където през вчерашния ден имаше свлачище. Пътят е пристъпен.

" Към момента към момента има единствено спешен проход по пътя село Яворово - село Добралък ". Това съобщи Мария Белчева, кмет на община Куклен.

" Днес не престават да работят машини. Имаме четири сектора, където пътят пропадна доста съществено. Ще са ни нужни най-малко милион и половина - два милиона лв., които са безспорни невъзможни за вдишване от общината. Единствената ни вяра сега е Комисията по бедствия и повреди ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР