ще продължи да работи за енергийната диверсификация на България по

...
ще продължи да работи за енергийната диверсификация на България по
Коментари Харесай

Борисов пред шефа на Уестингхаус: ГЕРБ ще продължи да работи за диверсификацията на България по всички линии

ще продължи да работи за енергийната диверсификация на България по всички линии. Това съобщи Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред президента на  Уестингхаус Тарик Чохо, отговарящ за нуклеарното гориво, вицепрезидента на завода за нуклеарно гориво в Швеция Азис Даг и представителя на компанията за България Иван Пиронков.

Решението за 100% диверсификация на съветското нуклеарно гориво, което одобри Народното събрание, беше импортирано и признато с гласовете на и евроатлантическите партии. Нашите депутати внесоха и предлагането и работиха за приемането на решението за създаване на нови нуклеарни мощности в страната по технологията АР 1000.

С сътрудниците и Валентин Николов  Валентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, уверихме представителите на Уестингхаус, че с работата си ще продължи да бъде поръчител за евроатлантическата ориентировка на България. В рамките на срещата обсъдихме вероятностите пред взаимното ни съдействие, написа Борисов. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР