Ще преобладава слънчево време със слаб до умерен вятър от

...
Ще преобладава слънчево време със слаб до умерен вятър от
Коментари Харесай

Слънчево и студено в средата на работната седмица

Ще доминира слънчево време със слаб до сдържан вятър от запад-югозапад и него температурите ще стартират да се покачват. Дневните температури, в множеството места, ще са сред 2 и 7 градуса. Привечер от запад облачността ще се усилва, само че ще се задържи съвсем без превалявания, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.
Над Черноморието ще доминира слънчево време. През нощта против четвъртък облачността, междинна и висока, ще се усилва. Без превалявания. Ще духа слаб до сдържан юг-югозападен вятър, по здрач ще се ориентира от запад-югозапад. Ще се затопли. Максималните температури на въздуха ще са сред 2 и 5 градуса. Температурата на морската вода е 7-9. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще доминира слънчево време. След обяд в масивите от Западна, а по-късно денем и над Централна България облачността ще се усили. Почти без превалявания. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 1, на 2000 метра - към минус 5 градуса.
В четвъртък ще духа сдържан и мощен вятър от запад-северозапад и покачването на температурите ще продължи. Ще има променлива облачност, над източната половина от страната по-често забележителна, тук-там там ще има и слаби валежи. През нощта против петък вятърът чувтвително ще отслабне, в Западна България тук-там и ще стихне, в Източна краткотрайно ще се ориентира от североизток и за малко ще проникне по-студен въздух. В петък ще е с раздрана облачност, вероятността за превалявания е дребна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР