Ще преобладава облачно време. На много места ще има валежи

...
Ще преобладава облачно време. На много места ще има валежи
Коментари Харесай

Валежите идват с гръмотевици, не забравяйте чадърите

Ще доминира облачно време. На доста места ще има превалявания от дъжд, съпроводени от гръмотевици, а в Югозападна България ще са интензивни и обилни по количество. Ще има условия и за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще бъдат сред 5° и 10°, оптималните - сред 17° и 22°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология .

По Черноморието облачността ще е забележителна. След обяд основно в южните региони ще има превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток. Ще е хладно с оптимални температури сред 13 - 15°. Температурата на морската вода е 13 - 14°. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

В планините ще бъде облачно с превалявания от дъжд, по най-високите елементи - от сняг, тук-там в масивите от Западна България - интензивни, обилни по количества и с гръмотевици. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 9°, на 2000 метра - към 3°.

И в четвъртък на доста места ще има превалявания, съпроводени от гръмотевици. Главно в Югозападна и Източна България са вероятни локално интензивни и обилни по количество превалявания и градушки. Дневните температури още малко ще се намалят и оптималните ще са сред 15° и 20°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР