ще предложи ограничено количество от последния флагман на , който

...
ще предложи ограничено количество от последния флагман на , който
Коментари Харесай

А1 започва да предлага последния флагман на Huawei Mate 40 Pro 5G

ще предложи лимитирано количество от последния флагман на, който беше показан от китайския производител в края на октомври. Моделът предлага доста нововъведения, измежду които е и първият чипсет с 5nm архитектура и вграден 5G модем. Устройството може да се свърже с 5G мрежата на А1 още през днешния ден, а цените му стартират от 1 569,99 лв. в брой при подписване на двугодишен контракт.
Смартфонът работи с новия чипсет Kirin 9000, който е с 5nm архитектура и има интегриран 5G модем. Освен това е и първият смарт телефон с графичен ускорител Mali-G78. Процесорът има 8 ядра - четири от тях са Cortex-A77, а останалите A77. Едното от ядрата работи с периодичност 3,13 GHz, а графичният ускорител е с 24 ядра.
Любителите на гейминга незабавно ще оценят гореизброените характерности. Освен извънредно бърза работа, даже и с няколко оферти по едно и също време, засилената обработка на изображенията обезпечава по-завладяващо преживяване с най-новите 3D видеоигри. По отношение на паметта Mate 40 Pro идва с 8 GB RAM и 256 GB пространство за предпазване на информация, които могат да се разширят благодарение на карта памет.
Смартфонът е екипиран с OLED екран с извити на 88 градуса страни, диагоналът му е 6,76 инча, а резолюцията е 1344х2772 пиксела. Екранът поддържа освежаване при 90Hz, а отчитането на докосването става при 240Hz за по-бърза реакция. Както и при останалите модели на марката датчикът за пръстови отпечатъци е вграден в екрана. Новият флагман идва с батерия с огромен потенциал от 4300 mAh, a моделът поддържа и доста бързо жично зареждане 66 W HUAWEI SuperCharge10 и 50 W Безжичен HUAWEI SuperCharge.
се счита за един от най-хубавите смарт телефони за снимка и сега оглавява класацията на. Той употребява 50 МР основен датчик с размер от 1/1.28 ”, бленда f/1.9 и усъвършенствана система за автофокус - omnidirectional PDAF. Втората камера е 12 МР с перископна система с оптична стабилизация и обезпечава петкратно оптично нарастване и до 50 пъти цифрово нарастване. Третата камера е 20 МР кино камера с ултраширок обсег и бленда f/1.8. Селфи камерата на модела е 13 MP с необятен обсег, както и 3D камера за премерване дълбочината в фрагмента и по-добри портрети, както и за навигация и ръководство на телефона с жестове. Тя е изрязана в горната част на екрана под формата на елипса и може уголемява обсега си, в случай че засече три лица, а също така поддържа видео на занимателен каданс с 240 фрагмента с секунда.
е разполагаем в два цвята - черен и сребрист, като сребристият е с матова текстура, което му разрешава да пречупва светлината и за спомагателен резултат. Моделът се предлага за 71,99 лв. на месец или 1 569,99 лв. в брой с двугодишен проект.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР