Ще предам на корейските силни компании в световен мащаб ентусиазма

...
Ще предам на корейските силни компании в световен мащаб ентусиазма
Коментари Харесай

Ли Нак-Йон: Ще предам на корейските компании ентусиазма Бойко Борисов

Ще предам на корейските мощни компании в международен мащаб ентусиазма на премиера Бойко Борисов да подтикваме корейски вложения в България . Това сподели пред публицисти министър председателят на Република Корея Ли Нак-Йон след среща с българския министър-председател Бойко Борисов, съобщи организация „ Фокус “.
Ли Нак-Йон изрази съболезнованията си по отношение на бедственото състояние в Бургаска област . „ Надявам се да няма повече жертви. Пожелавам бързо възобновяване на региона “, добави той.
„ На днешната среща коментирахме в кои сфери можем да имаме по-интензивно съдействие и в кои сфери корейски компании могат да влагат в бъдеще. Ще изброя три сфери, към които има специфичен интерес – произвеждане на коли, ИТ бранш и индустриална технология “, разяснява корейският министър председател.
„ Специално при днешната среща с господин Борисов коментирахме характерни корейски компании като „ Хюндай “ за коли, за електроника. След като с прибера в Корея, ще предам на корейските мощни компании в международен мащаб ентусиазма и известието на господин Борисов да подтикваме корейски вложения в България “, съобщи Ли Нак-Йон. „ Специално зам.-председателят на „ Хюндай “ и изпълнителният шеф „ Самсунг “ са в София. Те ще вземат участие на днешното разкриване на Българо-корейска комерсиална камара. Ако имаме опция, преди откриването ще има среща сред тях и господин Борисов “, добави корейският министър председател.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР