Ще потърся своите права в съда за клеветата на Цветан

...
Ще потърся своите права в съда за клеветата на Цветан
Коментари Харесай

Елена Йончева ще съди Цветан Цветанов за клевета


Ще потърся своите права в съда за клеветата на Цветан Цветанов. Това сподели представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Елена Йончева на конференция след съвещание на Изпълнителното бюро на партията. Тази заран през bTV Цветанов упрекна Йончева, че е взела участие в източването на пари от Корпоративна комерсиална банка (КТБ).
"Г-н Цветанов има опит в разпространение на неистини и клюки, на опетняване. Поради тази причина Европейският съд по правата на индивида е осъдил България над пет пъти - точно заради лъжите, които господин Цветанов изрича през последните години “,коментира Йончева, представена от "Фокус ".
От своя страна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че Йончева има цялостната поддръжка на партията.
„ Днес господин Цветанов доста жестоко и голословно атакува Елена Йончева като я упрекна в осъществяване на закононарушение. По-важно е за какво се прави това - поради нейните дейности и политика по откриване на една от най-корупционните покупко-продажби на държавното управление, а точно тази с оградата “, добави Нинова.
По отношение на оградата по границата, Йончева съобщи: „ В продължение на 10 дни настояваме от Главната прокуратура да ни даде отчета на ДАНС. Лично съм се обаждала в ДАНС с гледище този отчет да бъде възложен на нашата парламентарна група “, уточни Йончева. Тя разясни, че в този отчет се споделя, че има повишена планова стойност на оградата спрямо пазарните цени. „ Трябва да ви кажа, че този отчет на ДАНС е разгромяващ и ние настояваме прокуратурата да образува дело. Защо до този миг дело не е формирано? Това е скандално. За информация на ДАНС се приказва още в Правната комисия “,допълни Йончева. Тя попита за какво българското общество не е осведомено с този отчет и не е почнало следствие за тази голяма корупционна скица и търговия с националната ни сигурност.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР