Ще попитате какво означава да си демисексуален? С една дума,

...
Ще попитате какво означава да си демисексуален? С една дума,
Коментари Харесай

12 знака, които показват, че сме демисексуални

Ще попитате какво значи да си демисексуален? С една дума, това е нещо приблизително сред това да си полов и асексуален. Експертите разказват демисексуалността като умишлен избор на човек първо да сътвори мощна прочувствена връзка с някой различен, а по-късно да си разреши да бъде полово притеглен от него. Ето 12 знака, които ще ви кажат дали и вие не спадате в тази категория.

1. Никога не сте имали връзка без преди този момент тези връзки да са били другарски
Ако за вас е доста по-важно да бъдете първо другар с някого, който харесвате, и чак по-късно да създавате интимна връзка, то сигурно сте пробвали от демисексуалността.

2. Идеята за секс не всеки път ви възбужда
Демисексуалните хора намират плътската замяна на милувки за физическа демонстрация на по-възвишени усеща, написа bulnews. За тях е по-важно любовта да се случва отвън леглото, в сравнение с в него.

3. Намирате за по-съблазнително спането с някого, в сравнение с правенето на обич с него
Харесва ви повече да се гушкате с обичания и да спите сладко-сладко, в сравнение с да се уморявате, правейки секс. За вас това е много по-интимна демонстрация на вашата обич.

4. Ненавиждате секса за една нощ
Идеята да обмените ДНК с някого единствено за една нощ за вас граничи с гадност. Вие смятате, че няколко часа търкаляне в леглото са извънредно незадоволителни, с цел да създадете прочувствена връзка с различен човек.

5. Любовта ви стимулира, а не похотта
Ако множеството от нас са привлечени в началото от хора, които им доставят естетическа приятност на сетивата, то при демисексуалните това не е наложително изискване. За тях е по-важно дали душата им ще срещне сродната си половинка в индивида, с който имат връзка.

6. Трудно разбирате разказите на приятелите си за секс
Не може да се асоциирате с историите за секс, които споделят приятелите ви. За вас е непростимо някой да разисква половия си живот на висок глас.

7. Може да живеете без постоянен секс
Има доста съвременни двойки, които не могат да си показват живота си без секс. Но за демисексуалните хора това въобще не е някакъв проблем.

8. Възбуждате се от характера, а не от външния тип на колегата си
Най-атрактивното нещо за демисексуалните хора са интелектът и характерът на обекта им на предпочитание.

9. Не се страхувате от обвързване
Ако за много хора отдадеността им единствено към един съкровен сътрудник може да е мъчно, то за демисексуалните хора това е една от наложителните характерности.

10. Предпочитате диалозите пред секса
Обожавате да прекарвате безсънни нощи в диалози с този, който харесвате, в сравнение с да се отдавате на скотски интимности. За демисексуалните хора връзката е доста значима, тъй като тя е основата, върху която градят прочувствената си връзка.

11. Не си падате по флирта
Демисексуалните хора не влизат в едни връзки, употребявайки флиртаджийски похвати. Те избират последователно да градят връзки, в сравнение с да смъкват наред. Ако не си падате по свалките в нощните питейни заведения, то тогава се причислете умерено към демисексуалното общество.

12. Не харесвате изключително порнофилми
Ако лентите за пораснали не ви блазнят, запишете и този актив в поддръжка на своята демисексуалност. Трудно може да си визиите, че ще се възбудите, гледайки други хора, които вършат секс пред няколко камери.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР