Ще получите още дисплей от най-висок клас, осемядрен процесор Snapdragon,

...
Ще получите още дисплей от най-висок клас, осемядрен процесор Snapdragon,
Коментари Харесай

Xiaomi Mi 9T Pro – флагман със страхотна камера и турбо режим за игри

Ще получите още екран от най-голям клас, осемядрен процесор Snapdragon, тон с HiFi качество и издръжлива батерия с функционалност за бързо зареждане

Xiaomi Mi 9T Pro разкрива в цялостна степен силата на китайския бранд

С всеки нов модел Xiaomi продължава да потвърждава, че е производител на смарт телефони от най-висока категория. Устройствата на китайската компания се отличават с продуктивност, моден дизайн, изкусен потребителски интерфейс и отлични фотографски благоприятни условия.

Флагманският модел Xiaomi Mi 9T Pro въплъщава мощта на този бранд. Добра вест за всички почитатели на марката – настоящи и бъдещи – е, че могат да си купят Mi 9T Pro на преференциална цена от $395,99 (вместо $468,99), която е годна с ваучър за отстъпка 3NETML2T в онлайн магазина GeekBuying, с безвъзмездна доставка до България. Става въпрос за версията в черно на смарт телефона.

Xiaomi Mi 9T Pro разполага с вграден в екрана скенер на пръстов отпечатък

Какво прави този модел толкоз специфичен? Много неща, само че преди всичко това е изключителният екран – 6,39-инчов AMOLED екран с резолюция 2340х1080 пиксела (FHD+) и компактност 403 ppi (пиксела на инч). Бъдете сигурни, че ще се насладите на висшо образно преживяване с сходен екран, когато се забавлявате с видео, филми, музика или игри.

Като стана въпрос за игри, Xiaomi Mi 9T Pro се отличава с турбо режим, който прави гейминга още по-гладък и въздействащ. Вижте единствено процесора – мощен Qualcomm Snapdragon 855 с осем изчислители ядра на тактова периодичност 2,84GHz и графичен блок Adreno 640 GPU. Сигурно си мислите, че ще грее доста, само че не – като се изключи че тази SoC e енергийноефективна, специфичен дизайн за изстудяване понижава температурата на процесора с 8 градуса.

Xiaomi Mi 9T Pro се отличава с изскачаща предна камера за селфи

Високопроизводителният процесор на Snapdragon е допълнен от стабилен размер памет. Смартфонът разполага с 6GB оперативна памет (RAM) и цели 128GB флаш-базиран сторидж. Този размер наподобява изцяло задоволителен за предпазване на фотоси, видео, игри и прочие, тъй че целесъобразно Xiaomi не е планувала слот за уголемение с карти памет.

Xiaomi Mi 9T Pro има забавна специфичност. Предната селфи камера с резолюция 20MP не е закрепена, а просто изскача от смарт телефона, когато е належащо – това става единствено за 0,8 сек, като даже можете да изберете съпътстващ тон. А какво да кажем за главната задна камера? Там откриваме в действителност тройна камера – съществена 48.0MP плюс телефото 8.0MP и ултраширокоъгълна камера 13.0MP. Добавете към това нощния режим на снимане, който употребява изкуствен интелект, с цел да улови повече светлина през нощта, както и опцията за запис с следене на придвижването на обекта, тъй че последният да остане във фокуса на снимането.

Xiaomi Mi 9T Pro има супер-нощен режим, който улавя повече светлина

Стигаме и до извънредно значим съставен елемент като батерията. Тя е литиева, с потенциал 4000 мАч и ще обезпечи до 2-3 дни самостоятелност на флагмана на Xiaomi. Важно е да отбележим функционалността за бързо 27W зареждане, с помощта на която батерията може да доближи 58% от своя потенциал единствено за 30 минути.

Глобалната версия на Xiaomi Mi 9T Pro ще ви даде комфортен и прелестен потребителски интерфейс MIUI 10. Устройството има два слота за сим карти и може да работи във всички публикувани мобилни мрежи, включително 2G, 3G и 4G. Моделът се отличава още с NFC модул за безконтактни заплащания и вграден в екрана скенер на пръстов отпечатък от седмо потомство, който е по-бърз и по-сигурен.

Специален режим на запис наблюдава обекта на снимане

Смартфонът ще ви впечатли и с висококачествения си HiFi тон, за който се грижи обособен чип Snapdragon WCD9340. Нещо повече, можете да употребявате реверсивния порт USB Type-C – с изключение на за прекачване на данни и зареждане на батерията – като излаз за цифрови слушалки, макар съществуването на общоприетоо 3,5-мм аудио гнездо.

Можете да купите флагманския смарт телефон тук: Xiaomi Mi 9T Pro – в черен цвят, на цена от $395,99 (вместо $468,99), която е годна с ваучър за отстъпка 3NETML2T в онлайн магазина GeekBuying, и с безвъзмездна доставка до България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР