Ще положим всички усилия да има правителство. Резултатите показаха, че

...
Ще положим всички усилия да има правителство. Резултатите показаха, че
Коментари Харесай

Гаджев, ГЕРБ: Данните на финансовото министерство показват, че бостанът е обран. Бюджет 2023 няма да е розов

Ще поставим всички старания да има държавно управление. Резултатите демонстрираха, че хората желаят да има държавно управление. Време е за отговорност. Да дадем една крачка обратно и да постъпим рационално, с цел да проведем България през рецесиите. Това съобщи Христо Гаджев от ГЕРБ в „ Денят онлайн “ по Nova News.

„ Всички партии, които желаят да постъпят отговорно би трябвало да създадат жертвоприношение от личната си отговорност. Ако желаеме да има нещо устойчиво, което да ни сплотява, ще се наложат жертви от всички политически сили “, акцентира той.
„ От ГЕРБ сме подготвени да създадем взаимни отстъпки. Г-н Борисов няма да се кандидатира за министър-председател. Нашата стратегия е задоволително детайлна по секторни политики. Нека да забележим какво се припокрива и какво ни сплотява. Нека да забележим значимите неща, които ни сплотяват и да създадем общо държавно управление, което да ни изведе от рецесиите. Има значими неща, по които да намерим единодушие, с цел да не оставим България в по-голяма рецесия. Който реши да саботира договарянията, то той ще е отговорен за идващите избори “, предизвести Гаджев, представен от novini.bg.

„ Данните на финансовото министерство демонстрират, че бостанът е обран. Бюджет 2023 няма да е розов. Трябва да се види по какъв начин ще се платят заложените обществени стратегии. Конфронтацията на политиците се предава на обществото “, посочи Христо Гаджев.

По думите му войната е тук и би трябвало да вземем незабавни решения. Според Гаджев времето от година и половина е било пропуснато.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР