Ще поканим на разговори всички без ГЕРБ и ДПС, ако

...
Ще поканим на разговори всички без ГЕРБ и ДПС, ако
Коментари Харесай

Георги Гьоков: Ще поканим на разговори всички без ГЕРБ и ДПС



" Ще поканим на диалози всички без ГЕРБ и Движение за права и свободи, в случай че се стигне до това ние да получим мандат за сформиране на кабинет " това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Георги Гьоков, лидер на листата на Българска социалистическа партия в Стара Загора.

Социалистът счита, че се основава впечетление, че служебното държавно управление не се оправя, което не е правилно, а където има проблеми, то е от оставеното завещание на 12-годишно ръководство на ГЕРБ, а за високите цени на тока и енергоносителите - това е международен проблем.

" За Българска социалистическа партия би трябвало да има механизъм, по който да се пресмята и образува минималната работна заплата ", сподели още той.

Социалистите оферират въздействието на персоналния доктор да се ускори по повод само че COVID-19. Гьоков изрече и персоналното си мнение, че децата би трябвало да се върнат в учебните заведения, тъй като те са осакатени просветително от тази обстановка.

Според него, каквато и болест да ни беше сполтяла, поради положението на нашето опазване на здравето отново щеше да има рецесия.

За него въвеждане на локдаун за неимунизирани у нас би било дискриминация, тъй като 80% не са имунизирани.

" Грешката у нас бе, че политиците използваха вируса за политически цели ", сподели още Георги Гьоков.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР