Ще поискаме вот на недоверие на Антоновден , на 17

...
Ще поискаме вот на недоверие на Антоновден , на 17
Коментари Харесай

Йордан Цонев със закачка към Хекимян: Искаме вота на недоверие на Антоновден в твоя чест!

Ще желаяме избор на съмнение на Антоновден, на 17 януари, като честитка към вас, пошегува се Цонев с водещия Антон Хекимян. Да не ми развалите празника единствено, отвърна на закачката водещият, който преди този момент попита дали не чакат да мине ретроградния Меркурий, та ще изискат вота чак след Нова година. 

За корупцията може да има избор на всички български държавни управления от прехода насам. Ние имаме едно разграничение с Българска социалистическа партия, тъй като считаме, че за корупция не може да се приказва изобщо, а в конкретика. Нека се споделя кои са корумпирани и при какви случаи. Не може да се каже всички политици или всички кметове, или пък публицисти, са корумпирани. Затова спорим с Българска социалистическа партия, само че се надявам, че ще стигнем до точната тематика когато би трябвало, разяснява идния избор на съмнение Цонев, представен от Пик.

Народният фаворит от Движение за права и свободи разяснява и наложеното несъгласие върху новите медикаменти, което провокира бурни коментари  и митинги. 

Новите медикаменти са късмет за някои заболели. По административен път не може да стане това да отпадне едно или друго лекарство. Това става на пазарен принцип, разяснява Цонев. 

Кирил Ананиев е добре да ревизира модела, вместо да се пробва да изяснява здравни пътеки и термини. Но все пак съм на мнение, че промяната би трябвало да се организира от икономист, а не от доктор, сподели още той.

Годината бе извънредно тежка за Движение за права и свободи, защото след напускането на Лютви Местан, ние трябваше да покажем, че сме българска и виновна партия и решенията ни не се взимат в непозната страна, напомни свадите Йордан Цонев в равносметка на 2017 г. 

Не сме се карали с никого и стоим като българска партия там, където сме. Ако някой е решил, че ще си утежнява връзките с Движение за права и свободи, в този момент ще би трябвало да ги усъвършенства, разяснява още той. 

Ще разобличим с обстоятелства по какъв начин политици и партии не пречат разграбването да се случва, в случай че законът ни за КТБ с Пеевски не бъде импортиран, закани се Цонев. 

Пеевски в никакъв случай не е управлявал " Булгартабак " и не е имал мажоритарен пакет. Не виждам ниакква връзка сред него и сегашните спекулации. Тази офанзива е зловредна и злоумишлена, идва от кръга " Капитал ", счита Цонев.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР