Ще поемем отговорността самостоятелно - така трябва да направи всяка

...
Ще поемем отговорността самостоятелно - така трябва да направи всяка
Коментари Харесай

Ръководството на „Български възход“ реши в какъв формат ще се явят на изборите

Ще поемем отговорността независимо - по този начин би трябвало да направи всяка партия, споделя Георги Самандов

„ Български напредък “ (БВ) ще се яви независимо на идните на 2 април следващи предварителни избори за парламент. Това заяви пред „ Флагман “ депутатът от групировката и секретар на парламентарната група Георги Самандов. 

Решението било дефинитивно и е било взето от Изпълнителния съвет на партията на Стефан Янев. 

„ На предните избори, както знаете, самата регистрация на партията се проточи малко по-дълго от предстоящото. Затова се явихме в коалиция. Сега независимо ще поемем отговорността – по този начин, както би било редно за всяка една партия да го направи “, сподели господин Самандов.

Припомняме, че на последните парламентарни избори „ Български напредък “ се яви, като официално употребява за регистрацията на коалиция три партии - „ Свобода “, „ Партия на зелените “ и „ Земеделски национален съюз “.

По мотив възраждането на „ царската “ групировка Национална движение „Симеон Втори" и слуховете, че в този момент може да се коалират с тях, Георги Самандов разяснява: „ Това са спекулации . Аз приветствам сътрудниците от Национална движение „Симеон Втори", че са решили да се връщат в политиката, само че ние нямаме предложение да работим с тях. “

Самандов е и зам.-председател на партията " Български напредък ". 

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР