Ще подкрепим заявения вот на недоверие срещу правителството. Това каза

...
Ще подкрепим заявения вот на недоверие срещу правителството. Това каза
Коментари Харесай

Става напечено: ДПС обяви ще подкрепи ли БСП за вот на недоверие на правителството

Ще подкрепим декларирания избор на съмнение против държавното управление. Това сподели зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев пред публицисти след консултациите с Българска социалистическа партия за вота на съмнение.

ДПС ще поддържа този избор по доста аргументи. Най-формалната е, че сме опозиционна партия. Най-съществената е, че е налице водна рецесия в Перник и в други региони на страната. Има рецесия и с отпадъците.

Третата причина, която за нашата партия е доста значима. Нашата управническа стратегия се базира на екологичните правила. Мотото на нашата стратегия е "Чист въздух, чиста вода, чиста храна, чиста сила ". Повече от това мога да ви кажа, че нашата стратегия освен подчертава върху екологичните проблеми, само че ние считаме да използваме зелената стопанска система като главен инструмент за икономическия напредък в страната ", съобщи още Цонев.

Според него политиката в областта на водите, в областта на отпадъците, която води ръководещата коалиция най-меко казано е безредна. "Тя води до перманетни рецесии. Резултатите от този избор ще бъдат в няколко направления. Първо, да се види посредством дебата какви са същинските проблеми.

Направи ни усещане, че сътрудниците от Българска социалистическа партия са развили доста детайлно в границите на към 30 страници своите претекстове. Нашите сътрудници, които са специалисти в тази област също развиха доста детайлно предните дни пред нашите управителни партийни органи нашите претекстове. Ние ще ги ксажем в зала. Някои от тях съответстват с тези на Българска социалистическа партия, други са разнообразни ", уточни Цонев.

Той уточни, че програмата на Движение за права и свободи е направена преди зеления пакт на Европа. "За нас е добре пристигнало, че Европейска комисия и Екологичен потенциал тези дни одобриха първите акценти на тази стратегия и първите ограничения. Това удостовери правилността на нашата стратегия на Движение за права и свободи, че българската стопанска система може да тръгне по един по-ускорен път на развиване, употребявайки инструментите на зелената стопанска система и екологията ", регистрира още Цонев.











Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР