ще подкрепи създаването на дом за царския орел. До края

...
ще подкрепи създаването на дом за царския орел. До края
Коментари Харесай

Кампания на Теленор за разопаковани телефони и смарт джаджи подкрепя опазването на царския орел |

ще поддържа основаването на дом за царския орел. До края на март телекомът организира онлайн акция за продажба на разопаковани устройства, като за всяко закупено устройство ще бъдат дарявани по 10 лeва в поддръжка на основаването и поддържането на гора, която да се трансформира в среда за гнездене на царския орел. Гората, която следва да бъде залесена, се намира в предпазената зона „ Сакар “, в региона на Тополовград.

Продажбата на разопаковани устройства е в онлайн магазина на Теленор. Клиентите на телекома могат да избират сред 70 модела смарт телефони и смарт джаджи. Устройствата се оферират с отстъпки от цените в брой и лизинг, по отношение на цената на същия, само че неразопакован артикул.

Инициативата в поддръжка на царския орел е в партньорство с, което работи от дълги години за опазването на този международно заплашен тип. Средствата, които Теленор ще даде вследствие на акцията, ще бъдат употребявани за основаването и грижата за гората, която е изключително значима през първите години от залесяването.

Засаждането на нови дървета е от основна значимост за възстановяване на гнездовите местообитания на царския орел. Той е една от най-редките птици както в България, по този начин и в света. В предишното е измежду най-разпространените грабливи птици у нас, а все още популацията му наброява едвам 35 двойки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР